Hemsida

Webbplats för dina besökare

LÅT MIG GÖRA JOBBET

Du ska koncentrera dig på din verksamhet, den kan du bäst!
Webben överlåter du till oss, för den kan vi bäst!
Du sparar tid, du tjänar pengar!

DIN TID ÄR VIKTIGT!

Att överlåta uppdateringarna av din webbplats gör att du kan lägga din tid på annat. Sådant som är viktigt för din verksamhet! Och det är det viktigaste! Låt oss göra det jobbet åt dig! Teckna vår uppdateringstjänst under service och support så är det klart.

ENKELT ATT JOBBA MED SIN HEMSIDA

Det ska vara enkelt att uppdatera sin webbplats och det är det med wordpress!
Låt oss hjälpa dig att få den webbplats ni önskar!

Copy

Ny webbplats innebär inte bara ny teknik och nytt utseende. Det kan också innebära att innehållet behöver ses över. Vi hjälper dig därför gärna både med att producera nya texter eller med att redigera befintligt material.

WEBBUTVECKLING

Vi har lång erfarenhet av webbutveckling och arbetar både med egen utveckling i html 5, css3 och med anpassningar av opensource-verktyg. Vi säljer helhetslösningar och vill skapa bästa möjliga lösning som uppfyller alla dina behov.

SERVICE OCH SUPPORT

Om du väljer att låta oss uppdatera er webbplats åt er, då erbjuder vi den servicen i detta paket.
Väljer du att själv vilja ha kontrollen på ditt innehåll och själv uppdatera, men behöver support för att du fastnat i någon funktion, då erbjuder vi den supporten.

Service och support-avtal kan tecknas och du kan slappna av.

Säkrat och klart

Självklart bygger vi din hemsida med så kallar responsiv design så att din hemsida fungerar i dator, surfplatta och mobiltelefon!

Vi ser det som vår uppgift att göra det enkelt för dig som kund. Vi lyssnar på dig och med vår erfarenhet kan vi tillsammans skapa den bästa lösningen för just dig. Vi hjälper dig även att fundera på syfte, behov, målgrupp och mål med ditt webbprojekt och på det sättet kan du spara tid och pengar genom att förhindra enkla misstag.

Kontakt